perjantai 11. elokuuta 2017

Vuoden paskalordi

James Damore on kiltin ja lauhkean näköinen mies. Ulkonäkö pettää.

Harvardin alumni, systeemibiologian tohtori tiesi mitä teki, tiesi miten kortit kannattaa pelata. Mies teki onnistuneesti kaikkensa, jotta hänet olisi mahdotonta onnistuneesti leimata viholliseksi. Damore loi itselleen roolihahmon, lempeän ja hillityn ilmiasun. Ulosannikseen hän valitsi äärimmäisen kohteliaan, pikkutarkasti tieteellisiin lähteisiin luottavan tavan tuoda asiansa esille. ”Eihän tuo mikään alt-rightrasistiseksisti ole eikä hämärä kosteassa kellarissa lymyilevä naistenvihaaja, vaan ihan tavallinen fiksu kaveri, tiedemies ja pätevä insinööri!” ajattelee normihomo. Ja Overtonin ikkuna siirtyi aimo harppauksen oikealle. Googlen SJW-hegemonia on paniikissa.

Nerokasta. Kaunista.

Ja parhaiden Alt-Right oppien mukaisesti (SJWs always lie on ilmiselvästi luettu) ei anteeksipyyntöjä. Valmistautuminen on ollut seikkaperäistä, ja kaiken kruunaa se, että Damore ei puhunut medialle, vaan otti pikapikaa yhteyttä Stefan Molyneux’un ja Jordan Petersoniin. Jossa tämä legendaarinen jätkä vetää vieläkin neutraalia, ”järkevää”, autistisen lempeää roolia. Esittää vielä kokevan olonsa silminnähden epämukavaksi, kun Stefan siirtyy haastattelussaan syvempiin vesiin. ”Vähän äärimmäisiä ovat myönnetään, mutta heihin minä luotan!” kertoo James sanattomasti normolle, jolla on ollut epäilyksensä Stefanin motiiveista.

Don’t fuck with James Damore. Katsokaa tuota jäänkylmää katsetta, joka paljastaa todellisuuden. Se on voittajan katse. Se on katse, joka kehittyy, kun selviää vihollistensa verenhimosta ja tietää kostonsa olevan heille hirmuinen. Hän tietää mitä tuli tehtyä. Ja nyt saa nautiskella aloittamastaan tulimyrskystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti