maanantai 6. helmikuuta 2017

Tohtorin vastaanotolla

Tohtori Altti Raittinen: Minulla on teille nyt hyvin ikäviä uutisia, herra Konservatiivi. Teillä on pitkälle edennyt keuhkosyöpä.

Hra Konservatiivi: Mutta... Eihän tuo nyt mitenkään voi olla... ehkäpä keuhkoputkentulehdus?

Tri Altti Raittinen: Valitettavasti magneettikuvaukset osoittavat selvästi, että vasemmassa keuhkossanne on kasvain. Ja näyttää siltä, että pahanlaatuisia etäpesakkeitä on levinnyt imusuonistoon.

Hra Konservatiivi: No kyllä tuo kuva kieltämättä aika pahalta näyttää. Mutta eihän se nyt niin vakavaa voi olla! Jospa liikunta auttaisi, ja vaikka C-vitamiini. Kyllä se varmaan sitten siitä.

Tri Raittinen: Ei. Se on syöpä. Ja se leviää kovaa vauhtia. Ellei sille tehdä mitään nyt, se laajenee, kunnes keuhkosi muuttuu toimintakyvyttömäksi ja kuolette tuskallisesti.

Hra Konservatiivi: Annetaan nyt olla vaan, kyllä se siitä tokenee ja muuttuu hyvänlaatuiseksi, annetaan sille aikaa sopeutua kroppaan.

Tri Raittinen: USKO NYT HYVÄ MIES ETTÄ SE ON SYÖPÄ JA SINÄ KUOLET SAATANA JOS SITÄ EI VÄLITTÖMÄSTI LEIKATA!

Hra Konservatiivi: Leikata! Ihan varmana et ala sen veitsen kanssa heilua, senkin Mengele! Sehän on varmaan ihan vitun laitontakin. Ulos vastaanotoltani homo.

Tri Raittinen: Herra Konservatiivi, tämä on minun vastaanottohuoneeni ja minä kyllä pidän huolta että te paranette. Hoidot on aloitettava välittömästi, leikkaamme ensin kasvaimen ja sitten tuhoamme etäpesäkkeet sädehoidoilla. Uskoisin, että jos toimimme nopeasti, teillä on 40-50 % mahdollisuus selviytyä.

Hra Konservatiivi: Vai vielä sädehoitoa! Siitähän saa syövän. Minun omia solujani yrität säteilyttää, yritätkö jumalauta tappaa minut, senkin puoskari? Leikkelemällä ja säteilyttämällä vajoat sen kasvaimen tasolle, varmasti voimme hoitaa tämän sivistyneesti.

Tri Raittinen: Laatikaa testamentti ja ilmoittakaa omaisillenne. Heti. Ja vasta kun olette tullut järkiinne, tulkaa vastaanotolleni. Ilmoitan hoitajalle etukäteen niin pääsette ilman ajavarausta. Älkää odottako liian kauan, koska päädytte päivä päivältä kehnompaan kuntoon ja kohta on jo myöhäistä.

Hra Konservatiivi: Ilmoitan teidät poliisille ja sittenpä menetät toimilupasi, saatanan valelääkäri!


Hra Konservatiivi poistuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti