sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Joku Toinen hoitaa homman

Niin että tilanteen tullen ei sitten tarvita mitään moraaliräiskimistä, jossa ollaan itse montussa suojassa, tyhjennetään lippaat taivaan tuuliin tyhjän tautta ja kuvitellaan että se kuuluisa Joku Toinen hoitaa homman.

-Yrjöperskeles, 2002 - Kertomaton tarina



Valtavasti arvostamani ja ihailemani blogisti sen sanoi kuvatessaan vaihtoehtohistoriankuvauksessaan valmistautumista alivoimalla käytävään taisteluun. Se Joku Toinen olemme me ja nyt kun ammutte, sen pitää olla sitten pupu ja paukku. Se, mitä me teemme tai emme tee nykyisyydessä, määrittelee jonkun toisen tulevaisuuden, kuten entisaikoina eläneiden teot ovat meidän nykyisyytemme määrittäneet. Meidän aikaamme määrittelee marxistinen, globalistinen hegemonia. Hegemonia joka vie vallan kansalta vaaleilla valitsemattomien ylikansallisten sekretariaattien kabinetteihin. Hegemonia, joka kieltää biologiset tosiasiat aina, kun ne ovat Narratiivia vastaan. Hegemonia, joka siirtää resursseja työtätekeviltä, ahkerilta ja älykkäiltä ja jakaa niitä laiskoille ja hyödyttömille loisopportunisteille kurjistaen näin keskiluokan ja varmistaen, että hegemonian pitää vallassa siitä riippuvaiset ja täten hegemoniaa äänestävät laumat. Hegemonia, jonka mielestä on hyväksyttävää ja jopa moraalista, että valtiot kustantavat siitä riippuvaisten ihmisten elintason velalla, joka revitään tulevien sukupolvien selkänahasta.

Hegemonia, joka ei arvioi ihmistä ja hänen arvoaan tämän luonteen ja kykyjen mukaisesti, vaan synnynnäisten ominaisuuksien kuten rodun, etnisyyden, sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen antaman uhripääoman mukaan.

Alt-Right on läntiseen, kreikkalais-roomalaiseen ja kristilliseen filosofiaan nojaava ideologia, joka luottaa tieteeseen, historiantuntemukseen ja todellisuuden tunnustamiseen. Se on antiglobalistinen ja tunnustuksellisesti nationalistinen. Se ei välitä leimoista. Se on määritelmällisesti hyökkäävä ja hylkää kategorisesti ajatuksen kunniallisesta tappiosta.

Vaihtoehtoinen oikeisto on oikea, ainoa ja vääjäämätön vaihtoehto. Riippumatta sinun mielipiteestäsi. Tässä blogissa iskuja ei jaella oikealle puolelle.

Tämä blogi ei ole egotrippini vaan sen tehtävä on tuoda Narratiivin vastaisia ajatuksia esiin. Minulla ei ole henkilökohtaisia poliittisia pyrkimyksiä, vaan keskityn muuttamaan kulttuuria päivätyöni ja saunomisen välissä. Jotta sitten tulevaisuudessa voi mennä suoraan saunaan kulkematta Bloggerin kautta. Politiikka seuraa perässä, ja Jumalkeisarin valtaannousun ja Britannian itsenäistymisen myötä se prosessi on jo kovassa käynnissä. Olen jopa hieman häpeissäni että liityn kirjoittajien joukkoon vasta nyt, kun vuorovesi on alkanut kääntyä.

En ole aikeissa kyllästyä voittamiseen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti